Αντιμέτωπη με έναν κλέφτη που ήθελε να της αρπάξει το αυτοκίνητο ήρθε μια γυναίκα στην πόλη Wauwatosa του Ουισκόνσιν. Και παρά τη δυσκολία της κατάστασης, όχι μόνο κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή, αλλά έκανε τον κλέφτη να το βάλει στα πόδια.

Η Katie Diederich ετοιμαζόταν να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο. Μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο έξω από το γκαράζ του σπιτιού της, έβαλε μπροστά τη μηχανή, αλλά θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει κάτι. Επέστρεψε στο σπίτι και όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αφήσει ξεκλείδωτο και με τον κινητήρα σε λειτουργία, αντίκρυσε μέσα σε αυτό έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να το πάρει και να φύγει. Εκείνη τη στιγμή, όπως περιγράφει η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό WISN «σταμάτησα να σκέφτομαι και όλο μου το σώμα είχε μουδιάσει».

Ήταν η στιγμή που ο κλέφτης είχε βάλει όπισθεν και επιχειρούσε να βγει στο δρόμο για να φύγει με το αυτοκίνητό της. Χωρίς να χρονοτριβεί, η Katie πήδηξε πάνω στο καπό του οχήματος και άρχισε να ουρλιάζει «σε παρακαλώ βγες έξω από το αυτοκίνητό μου!» κοιτάζοντάς τον στα μάτια με βλέμμα που σκοτώνει.

Δεν θυμάται, όπως λέει, αν της είπε κάτι εκείνη την ώρα, εκείνο που θυμάται καλά είναι πως στα μάτια του έβλεπε ζωγραφισμένο το φόβο. Όταν συνειδητοποίησε πως η γυναίκα ήταν αποφασισμένη να μην τον αφήσει να φύγει με το αυτοκίνητό της, σταμάτησε, βγήκε έξω και έφυγε τρέχοντας προς το όχημα που τον περίμενε λίγο πιο κάτω στο δρόμο.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς μου συνέβη. Ήμουν ένα διαφορετικό άτομο», δήλωσε η Katie στον τηλεοπτικό σταθμό προσθέτοντας πως πιθανότατα είχε ενεργοποιηθεί η «λειτουργία τέρατος».